22. 09. 2023.
Home / Košarka

Košarka

A SAD ADIO… NA DALEKI PUT!!!

image_6487327

Društvo sa rekreacije u Zrenjaninu, na popularnoj “Betonjeri la Berberac” na pravi način, uz puno lepih želja, ispratilo je na put trojcu veteranskih reprezentativaca Srbije, Aleksandra Stevanova, Jozefa Silnog i Bobu Grujića u Argentinu, na Svetski šampionat u košarci.

Opširnije »

PROVERA PRED ODLAZAK U MAR DEL PLATU

image_6487327_4

Košarkaški veterani Srbije koji od 25.avgusta do 3.septembta učestvuju na Svetskom šampionatu u Argentini, u sklopu serije pripremnih utakmica odigrali su revijalni meč u Zrenjaninu i nakon toga bili gosti manifestacije Dani piva.

Opširnije »

ODIGRAN PETI ENGLER KUP

image_6487327

Na popularnom Berbercu, sivi beton obasjali su dečiji osmesi Proleterovih klinaca koji su svakako lepa budućnost košarke u gradu u kojem stanuje titula šampiona osvojena davne 1956. godine.

Opširnije »

DON’T CRY FOR ME ARGENTINO

image_6487327_4

Zahvaljujući entuzijazmu grupe standardnih košarkaških rekreativaca, ispošovana je želja trojce veteranskih reprezentativaca Srbije, Aleksandra Stevanova, Jozefa Silnog i Bobe Grujića, da se zbog kontinuiteta treninga u sklopu priprema za Svetski šampionat u Argentini,, današnji nikako ne odloži, bez obzira na kišu i za košarku, nepovolje vremenske uslove.

Opširnije »