24. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE
IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je učestvovalo 13 članova Kluba planinara Zrenjanin.

IMG_5189

Malu stazu, dužine 23.7km, prešlo je šest zrenjaninsklih planinara, srednju stazu (35.6km) četiri, dok je veliku stazu dužine 45.7km uspešno savladalo četiri planinara.

Zlatnu medalju za pređenu malu stazu u kategoriji juniora osvojio je Vanja Dudan, Aleksandra Todorov bronzu u kategoriji seniorki za pređenu srednju stazu, veteranka Milojka Ponoćko za malu stazu osvojila je srebro, a takođe veteranka Sanja Vuković, zlato za srednju stazu.

image_6483441

Dve nedelje pre toga, na Dunavskim čarolijama u Čortanovcima, na petom kolu Vojvođanske treking lige učestvovalo je petnaest zrenjaninskih planinara. Junior Vanja Dudan osvojio je srebrnu medalju, kao i veteranka Milojka Ponoćko na maloj stazi, dok se Sanja Vuković okitila srebrom na srednjoj stazi.

Pročitajte još

image_6483441 (17)

DUNJIN BRONZANI PEŠTANSKI PLES

Reprezentativka Srbije, Dunja Rajić, na međunarodnom, tradicionalnom turniru u Budimpešta open u prestonici Mađarske, na ...