02. 12. 2023.
Home / Košarka / SVETAC POKRENUO MAŠINERIJU

SVETAC POKRENUO MAŠINERIJU

Košarkaši Svetog Đorđa, na svom parketu u renoviranoj dvorano osnovne škole Sveti Sava u Žitištu počeli su pripreme za narednu srpskoligašku sezonu.

Trener Nenad Vignjević, uz asistenciju Marka Boljca, brojao je do 11, opravdano su sa prozivke opravdano su izostali iskusni centar Stefan Roknić, koji je još nekoliko dana sa porodicom na letovanju i Strahinja Lazendić, dok povratinik u ekipu i veliko pojačanje Vladimir Gombar, iako prisutan, zbog lakše povrede nije trenirao.

Drugi povratnik Filip Latinović, koji je zbog operacije kolena propustio proteklu sezonu, bez probleme je izdržao jak trening, baš kao i novajlije, još golobradi klinci Uroš Vasić, Luka Raosavljev i Strahinja Novaković.

Starosedeoci, kapiten Marko Tomić, Ivan Stanić, Marko Stanivuk, Nikola Đokić, Đorđe Gligorin i Milan Grujić, po tradiciji, na početku treninga saslušali su reči glavnog finansijera Steve Kočalke, koji im je poželeo uspeh i sreću na parketu, u dresu Svetog Đorđa, a igrače su pozdravili i ostali članovi uprave, predsednik Nikola Pešut, Dušan Bokun, Buca Radinović i Predrag Ugrenović.

Pročitajte još

SVETAC NA +35 ALI U SENCI PAPIĆEVIH 54 POENA

Sveti Đorđe – Radnički 113 : 78 ( 27:12, 27:24, 21:20, 38:22 )