09. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / KARATISTI ZADRUGARA SJAJNI U ARANĐELOVCU I STAROJ PAZOVI
image_6483441 (19)

KARATISTI ZADRUGARA SJAJNI U ARANĐELOVCU I STAROJ PAZOVI

Tradicionalni međunarodni turnir u Aranđelovcu, pod nazivom Aranđelovac open, na kojem je učestvovalo 700 takmiara iz osam zemalja u disciplini kate i sportske borbe doneo je mnogo radosti mladim karatistima Zadrugara iz Lazareva, koji su, osvojili sedam medalja.

U kategoriji seniorki preko 61kg i mlađih seniorki Dunja Rajić josvojila je zlatne medalje, u konkurenciji pionirki do 32kg Nađa Kljajić takođe se okitjla zlatom.

U ekipnoj konkurenciji, pionirke Nađa Kljajić, Sofija Mijailović, Helena Milinović i Mia Matanović, osvojile su zlatnu medalju.

Srebrne medalje osvojile su Dunja Rajić u kategoriji juniorki preko 59kg i Helena Milinović u kategoriji pionirki preko 40kg, dok je bronzanu medalju osvojila juniorka Katarina Krstić u kategoriji do 53kg.

Na međunarodnom turniru u Staroj Pazovi, Karate klub Zadrugar nastupio je sa šest takmičara u sportskim borbama i oni su osvojili sedam medalja.

Zlatne medalje osvojili su Sofija Mijailović, Katarina Krstić i pionirke u ekipnoj konkurenciji (Kljajić Nađa, Mijailović Sofija, Milinović Helena i Matanović Mia), srebrom su se okitile Nađa Kljajić i Helena Milinović, a bronzom Mia Matanović i Stanko
Stojičić.

Pročitajte još

trs

Vesti sa trčanja

Šta izdvaja Merrell patike za trail trčanje?