08. 06. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / U bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina
munje2

U bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina

U bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina filmski matine, psihološka drama»Tar» i nastavak čuvenog domaćeg filmskog hita «Munje»

U bioskopu Kulturnog centra u nedelju, 26. marta na repertoaru je dečji animirani film „Bamzi i veštičina ćerka“, projekcija počinje u 11 časova. Istog dana u večernjem terminu od 20 časova publika može da pogleda najnoviju psihološku dramu „Tar“ a od 30. marta do 2. aprila prikazuje se nastavak čuvenog filmskog hita „Munje“ pod nazivom „Munje opet“.

Nedelja, 26. mart – 11 časova

Filmski matine

Dečji animirani film: „Bamzi i veštičina ćerka“

PSX_20230320_211755

U okviru filmskog matinea u nedelju, 26. marta na programu je dečji animirani film „Bamzi i veštičina ćerka“. Projekcija počinje u 11 časova.

O filmu:

„Kada zlikovac Krosus sazna da se veliko blago krije u brani, na sve načine će pokušati da sruši branu i dokopa se zlata, ali Bamzi, najjači meda na svetu, je tu da mu pokvari zli plan. Služeći se prevarama i zamkama Krosus uspeva da nagovori veštičinu ćerku Lovu da začara Bamzija, ali ni sam ne sluti da će ovaj put Bamzi imati pomoć.“

– Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

Nedelja, 26. mart – 20 časova

Film „Tar“

tar 1

Psihološka drama „Tar“/Tár koju kao režiser, scenarista i producent potpisuje kvalitetni autor Tod Fild sa Kejt Blanšet u glavnoj ulozi za koju je odnela i pobedu u kategoriji glavnih glumaca na festivalu u Veneciji, prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra u nedelju, 26. marta u 20 časova.

O filmu:

„Film TÁR predstavlja nam međunarodni svet klasične muzike u čijem centru se nalazi Lidija Tar. Ona se smatra jednim od najvećih živih kompozitora/dirigenata i prva je žena glavni dirigent velikog nemačkog orkestra. Radnja filma je smeštena u visoki svet klasične muzike i prati Lidiju Tar (Blanšet), veoma poštovanu dirigentkinju i kompozitorku. Upoznajemo je na vrhuncu karijere dok priprema predstavljanje svojih memoara i dugo očekivano izvođenje Malerove Pete simfonije uživo u Berlinu. Tokom narednih nedelja njen život počinje da se raspliće kada javnost otkrije lice koje je skrivala iza profesionalne fasade – ono što dobijamo je ispitivanje moći, njenog uticaja i trajnosti u današnjem društvu.“

– Trejler: https://youtu.be/j8yg1Wqhuxg

– Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

U BIOSKOPU KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA

– Domaći igrani film –

Film: „Munje opet“

munje

– Od četvrtka, 30. marta do nedelje, 2. aprila

– Nakon 20 godina ljubitelje kultnog ostvarenja „Munje“ u režiji Radivoja Andrića a po scenariju Srđana Anđelića publici se predstavlja nastavak pod nazivom „Munje opet“ (Munje O5). Glavnu glumačku ekipu kao i u prvom delu čine Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko i Maja Mandžuka uz nova imena poput Jelisavete Seke Sablić i mlade glumice Ivane Zečević.

– Film se prikazuje u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 30, petak, 31. marta, subotu, 1. i nedelju, 2. aprila u 20 časova.

munje3

Sinopsis

„Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.“

Neka avantura počne, opet!

Trejler: https://youtu.be/xnnUiem4TK4

*Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 350 dinara.

Izvor: Grad Zrenjanin

Pročitajte još

koncert filharmonije 10. 6. 2023.

Koncert Zrenjaninske filharmonije – Kulturni centar Zrenjanina – subota, 10. jun

KONCERT ZRENjANINSKE FILHARMONIJE Nastup filharmonije sa učenicima muzičke škole, izvođenje Betovenove 5. simfonije… – Kulturni ...