31. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / SEDAM MEDALJA NA OMEGA KUPU U BEOGRADU
image_6483441

SEDAM MEDALJA NA OMEGA KUPU U BEOGRADU

Mladi tekvondo majstori Zrenjanina, na međunarodnom 19. Omega kupu u Beogradu, na kojem je učestvovalo 800 takmičara iz sedam zemalja i ukupno 63 tima, osvojili su sedam medalja.

Zlato je u borbama osvojio debitant, junior Božić Luka, srebrne, kadeti Milica Potkonjak i Aleksandar Aćin, dok su se bronzanim odličjem okitile juniorke Ninoslava Vaš i Lena Božić, dok su u formama srebrne medalje osvojile Tatjana Vaš i Milana Aćin.

– U organizaciji TAS, grada Zrenjanina i tekvondo klub Zrenjanin, a mi smo i tehnički organizatori, u subotu 18. marta u Kristalnoj dvorani održaće se Prvenstvo Srbije za seniore, paratekvondo i forme, pa je ovo i poziv ljubiteljima tekvondoa i građanima Zrenjanina, da uživaju u Olimpijskim tekvondo borbama i formama – poručuju iz Tekvondo kluba Zrenjanin, uz napomenu da je ulaz besplatan, a takmičenje traje od 9 do 18 časova, kada su na programu finalne borbe koje će uživo prenositi TV Arena sport, dok će celodnevni program takmičenja moći uživo da se prati putem live stream-a na Yutube kanalu.

Pročitajte još

trs

Vesti sa trčanja

Trčanje i WC: Kako da se postarate da “obavite nuždu” pre trke?