31. 03. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / BAJKOVITA NEDELJA UZ ČAROBNE PRINCEZE U DVORCU HOTELU KAŠTEL EČKA
PSX_20230130_001237

BAJKOVITA NEDELJA UZ ČAROBNE PRINCEZE U DVORCU HOTELU KAŠTEL EČKA

Drevni dvorac Kaštel u mestu Ečka kod Zrenjanina ugostio je mališane iz ovog grada, koji su u prisustvu princeza uživali na ledu, klizajući, takmičeći se u spretnosti i u nekoliko kreativnih radionica u samom dvorcu, gde su uz viteza i njegovu pratilju, slikali, crtali i pričali bajke iz prošlosti.

– Mališani su zaista uživali, kroz igru i klizanje na ledu, lepo se družili i ponešto saznali i naučili iz bogate istorije dvorca Kaštel, u kojem je kao sedmogodišnji dečak, na jednom balu, svirao klavir čuveni Franc List – kaže Marija Spasić, menadžer projekta lepog druženja mališana iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, ali i Sidneja, Italije i Austrije.

Obzirom da se ideja veoma dopala deci i da je dvorac bio tesan za sve zainteresovane, već narednog vikenda događaj će se se ponoviti, uz još neke nove detalje zajedničkog druženja i školice klizanja na ledu.

Nakon lepog druženja i klizanja na ledu, kao i uvek nedeljom usledio je branč ručak, sa bogatim švedskim stolom, slano-slatkim kulinarakim đakonijama za svačiji ukus.

Pročitajte još

film Casna sestra fudbalski trener

TURNEJA FILMSKOG FESTIVALA SLOBODNA ZONA

Turneja filmskog festivala Slkbodna zona, sedamnaesti put nastavlja se u Kulturnom centru u Zrenjaninu, projekcijama ...