29. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / JER MI SMO JEDNA FAMILIJA
image_6483441 (1)

JER MI SMO JEDNA FAMILIJA

Mladi rvači šampionske ekipe Proleter iz Zrenjanina, sjajnim rezultatima, viteškom voljom i hrabrišću, radom i zalaganjem, pronalaze svoje mesto u srcima ljubitelja sporta i rvanja u svom gradu i zemlji Srbiji.

U svojoj kući, trening sali u okviru kompleksa DTV Partizan, kao i bezbroj puta do sada, okupili su se i nakon treninga, proslavili osmi rođendan Lazara Ludoškog, dečaka koji obećava i svojim talentom i odnosom prema treninzima, nagoveštava još jednog u šampionskoj niski Proleterovih vedeta.

Lazar potiče iz tipično sportske porodice Ludoški, brat po stričevskoj liniji, Zoran, sjajan je teniser, juniorski prvak Srbije i trenutno učestvuje na juniorskom Australijan openu, ali kada je popularnost u pitanju, ima ozbiljnu konkurenciju u malom Lazaru.

Drugari, mladi rvači uz rođendansku pesmu i neizbežnu tortu, poželeli su Lazaru puno zlatnih medalja i ispunjenje svih snova i želja.

– Mi smo jedna familija, ovo je naša kuća i znamo kako se kuju uspesi – uglas poručiuju Proleterove bebe, sjajni mali rvači.

foto: Rvački klub Proleter

Pročitajte još

image_6483441 (1)

BRANKO ĐUKIĆ NAJBOLJI RVAČ SRBIJE DO 17 GODINA

Branko Đukić mladi rvač Proletera i reprezentativac Srbije, proglašen je za najboljeg rvača države u ...