29. 01. 2023.
Home / Fudbal / FUDBALSKI KLUB IZ SELA JAŠA TOMIĆ DOBIO SERTIFIKAT POUZDANA ORGANIZACIJA
Sertifikat pozzdana organizacija FK Radnički 1911 Jaša Tomić

FUDBALSKI KLUB IZ SELA JAŠA TOMIĆ DOBIO SERTIFIKAT POUZDANA ORGANIZACIJA

Jedan od najstarijih klubova u Srbiji, Fudbalski klub Radnički 1911 iz pograničnog sela sa susednom Rumunijom, Jaša Tomić, dobitnik je laskavog priznanja za 2022. godinu, sertifikata Pouzdana organizacija 2022, koji dodeljuje CompanyWall business.

– Veliko je interesovanje naših navijača i simpatizera za učlanjenje, jer im je kako sami kažu, bez obzira gde su trenutno, izuzetna čast i privilegija da mogu na bilo koji način da pomognu matici, tj. klubu – ponosno ističe predsednik Dušan Vulić, uz napomenu da je Fudbalski klub Radnički 1911 pripremio nove članske karte, jer je interesovanje ogromno, a mnogima je čast i privilegija da budu uz klub u kojem se članovi poštuju, a novac troši transparentno.

Dišan Vulić predsednik FK Radnički 1911

Dobijeni sertifikat Pouzdana organizacija 2022. je upravo dokaz kako treba da se voli i poštuje klub u rodnom selu i da mu se, kada je najviše potrebno, pruži pomoć i podrška.

– Sada kada smo već pouzdana organizacija, ideja je da na našem stadionu okupimo sve sadašnje, ali i buduće, potencijalne članove koji stasavaju i vaspitaju se u duhu da vole i poštuju prave vrednosti i napore pojedinaca i da se lepo družimo i damo primer ostalim sportskim klubovima u Srbiji – dodaje Dušan Vulić, ponosno ističući da Fudbalski klub Radnički 1911 iz sela Jaša Tomić, članove ima na svim kontinentima i da su svi aktivni i uvek raspoloženi da pomognu klubu.

foto: Spaso Mladenovski

Pročitajte još

Brz i prodoran Branislav Šer iz Titela

FUDBALER SA OSMEHOM

24-šnji Branislav Šer iz Titela na Tisi, uspešno u Bosni gradi sportsku karijeru