27. 11. 2022.
Home / Fudbal / KLINCI BEČKEREKA SPREMNI ZA NOVE TROFEJE
image_6483441

KLINCI BEČKEREKA SPREMNI ZA NOVE TROFEJE

Radili su maksimalno, trenirali i pripremali se za iskušenja koja ih očekuju tokom tradicionalne Mini Maxi lige, zajedno sa svojim trenerom Aleksandrom Acom Markoskim.

Klinci, puni entuzijazma, volje, želje i htenja da uče, usavršavaju se i pobeđuju….Mali fudbaleri, velikog srca, koji sanjaju svoj san i bore se za svoj FK Bečkerek iz Zrenjanina…

– Čekali smo ovaj dan, trenirali odgovorno, ozbiljno i sada, uz radost igre, uživanje u lopti i njenim nepredvidivim putanjama, Svetsko prvenstvo u Kataru, bijemo naše bitke – poručuje nekadašnji sjajni fudbaler, a sada uspešni pedagog i trener, Aleksandar Markoski, uz napomenu da će njegov klub, žuto-crne boje, u Mini Maxi ligi nastupati sa generacijama od 2011. do 2015. godišta i da će generacija
devojčica i dečaka rođenih 2013. godine, imati dve ekipe.

– Rivali su manje više poznati, stari, ali mi ne marimo, svaki protivnik na terenu je isti, gledamo sebe i trudimo se uvek da budemo bolji – nastavlja Markoski, ne skrivajući da kao i prethodnih sezona, cilj FK Bečkerek jeste vrh tabele i ulazak u plej of i završnicu takmičenja.

– Vreme nas je poslužilo, do pre neki dan trenirali smo na travi Vojnog stadiona, a to za tehniku i napredak malih fudbalera itekako mnogo znači – zaključuje Aleksandar Markoski, ne skrivajući zadovoljstvo što su klinci ispunili sve zadatke na treninzima i spremni dočekuju početak značajnog i zanimljivog takmičenja.

Pročitajte još

Slavko Anđel Slive

185 NASTUP U OVOJ GODINI

Umetnik u žongliranju fudbalskom loptom Slavko Anđel iz Zrenjanina, juri nesvakidašnji rekord, 3.500-ti javni nastup