29. 09. 2022.
Home / Odbojka / MAJA OGNJENOVIĆ ZAHVALNA RODNOM GRADU
image_6483441 (2)

MAJA OGNJENOVIĆ ZAHVALNA RODNOM GRADU

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura ugostio je proslavljenu srpsku odbojkašicu Maju Ognjenović, koja je boravak u rodnom gradu, iskoristila za posetu Gradskoj kući.

Obeležavajući dve decenije od prelaska iz zrenjaninskog Poštara u beogradsku Crvenu Zvezdu a naredne godine isto toliko i od početka reprezentativne karijere, Maja je izrazila želju da nastupi upravo u rodnom gradu, u jednom revijalnom i humanitarnom meču.

– Između Beograda, Istanbula, u kojem sam provela najviše klupskih sezona i Zrenjanina, upravo se moj rodni grad i prelepa Kristalna dvorana, nametnuo kao najpogodnije mesto za takav sportski događaj – naglasila je Maja, uz zahvalnost Zrenjaninu za predivan mural, koji je na zgradi u kojoj je odrasla, slikar Viorel Flora oslikao njen lik.

– Meni je ovim muralom ukazana ne samo čast, već i poverenje na kojem sam zahvalna i ne postoje reči kojima mogu da to opišem. Kada sam po završetku sezone došla u Zrenjanin i videla svoj lik u takvoj veličini, to je u meni izazvalo posebne emocije – prokomentarisala je odbojkašica rad akademskog slikara Flora Viorela i inicijativu grada Zrenjanina da se ovaj mural uradi, uz napomenu da je uživala u rodnom gradu prethodnih dana, jer joj je ovo prvo leto, posle niza godina, da nije imala reprezentativnih obaveza.

Foto: grad Zrenjanin

Izvor: grad Zrenjanin

Pročitajte još

unnamed

KIŠA NAS JE OMELA, ALI VEĆ U NEDELJU 28. AVGUSTA IGRAMO ODBOJKU NA PESKU

Zbog izuzetno lošeg i kišovitog vremena, najavljeni turnir u odbojci na pesku 2×2, na terenima ...