29. 09. 2022.
Home / Rukomet / ČELNICI RUKOMETNOG KLUBA PROLETER NA SASTANKU KOD GRADONAČELNIKA
FB_IMG_1660200627666

ČELNICI RUKOMETNOG KLUBA PROLETER NA SASTANKU KOD GRADONAČELNIKA

Delegacija superligaša, Rukometnog kluba Proleter, na čelu sa predsednikom Milanom Miloševićem, sportskim direktorom, zlatnim olimpijcem Momirom Rnićem i članom Upravnog odbora kluba, Sinišom Vukićem, bila je na sastanku u Gradskoj kući, sa gradonačelnikom Zrenjanina, Simom Salapurom.

Tema razgovora, između ostalih, bile su pripreme za nastupajuću takmičarsku sezonu i ambicije kluba ove godine u rukometnoj eliti.

– Proleter je prošle takmičarske sezone prošao kroz period stabilizacije kluba, a ova godina bi rezultatski, trebala da bude još bolja – istakao je Simo Salapura.

Kompletne letnje pripreme, kako su to istakli čelnici Proletera, odradiće se u Zrenjaninu, jer postoje svi adekvatni uslovi za rad, a biće odigrano i nekoliko prijateljskih, međunarodnih utakmica, sa ekipama Komlo iz Mađarske i Politehnika iz Temišvara, sa kojima RK Proleter ima prijateljske odnose.

– Ubeđen sam da će dobrim radom, rukometaši ostvariti još bolje rezultate ove sezone – dodao je gradonačelnik Zrenjanina i rukometašima poklonio majice za trening, uz želju da ostvare željene rezultate.

Izvor/foto: grad Zrenjanin

Pročitajte još

Antonio GERONA SALAET (coach) during the handball match Serbia vs Ukraine, Men’s EHF EURO 2022 Hungary, Slovakia, Szeged ,Hungary, 13.01.2021, Mandatory Credit ©  Jozo Cabraja / kolektiff

Selektor Toni Đerona saopštio spisak kandidata za trenažni centar Rukometnog saveza Srbije

Selektor Toni Đerona saopštio je spisak kandidata za sastav muške seniorske reprezentacije Srbije pred trenažni ...