29. 09. 2022.
Home / Rukomet / M18 EHF EURO – Kadetska reprezentacija Srbije poražena od Francuske
FRA---SRB-003

M18 EHF EURO – Kadetska reprezentacija Srbije poražena od Francuske

Kadetska reprezentacija Srbije pretrpela je poraz od Francuske u drugom meču razigravanja od 9. do 16. mesta na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori. Uprkos želji i borbenosti, izabranici Aleksandra Brkovića nisu uspeli da nadigraju raspoloženu Francusku koja je od sredine prvog poluvremena napravila osetniju razliku i stvorila kapital za nastavak utakmice.

FRA---SRB-018

Naša ekipa je efikasnom igrom pokušala da promeni stanje stvari na terenu u drugom delu igre, posebno povratnik na teren posle povrede u prvom kolu takmičenja, Simo Šijan uz Aleksu Bukvića i Miliju Papovića, ali Francuzi su na svaki naš napad imali odgovor. Na kraju 39:35 u korist Francuske za kraj druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Simo Šijan sa 13 postignutih golova i proglašen je igračem utakmice u našoj ekipi, a pratili su ga Aleksa Bukvić sa 7 i Milija Papović sa 5 pogodaka.

M18 EHF EURO FRANCUSKA - SRBIJA

Izvor: RSS

Pročitajte još

Antonio GERONA SALAET (coach) during the handball match Serbia vs Ukraine, Men’s EHF EURO 2022 Hungary, Slovakia, Szeged ,Hungary, 13.01.2021, Mandatory Credit ©  Jozo Cabraja / kolektiff

Selektor Toni Đerona saopštio spisak kandidata za trenažni centar Rukometnog saveza Srbije

Selektor Toni Đerona saopštio je spisak kandidata za sastav muške seniorske reprezentacije Srbije pred trenažni ...