20. 08. 2022.
Home / Fudbal / IVAN MIKALAČKI NOVI – STARI PREDSEDNIK ORGANIZACIJE FUDBALSKIH SUDIJA GRADA ZRENJANINA
IMG_20220801_192312

IVAN MIKALAČKI NOVI – STARI PREDSEDNIK ORGANIZACIJE FUDBALSKIH SUDIJA GRADA ZRENJANINA

Na redovnoj izbornoj skupštini Organizacije fudbalskih sudija Zrenjanina, za novog predsednika jednoglasno je izabran savezni fudbalski sudija, Ivan Mikalački, koji je i do sada uspešno obavljao ovu funkciju i svojim maksimalnim angažovanjem značajno doprineo da ova organizacija bude jedna od najboljih u Vojvodini i među najboljim u Srbiji.

Za potpredsednika Organizacije fudbalskih sudija Zrenjanina, izabran je dosadašnji, Saša Bogićević, kao i novi upravni odbor, u kojem se po prvi put našla i jedna dama, mladi i talentovani arbitar, Teodora Burić.

IMG_20220801_194840

– Jedna smo od retkih organizacija koja može da se podiči velikim brojem mladih dama, talentovanih fudbalskih sudija, među kojima je i Teodora – zahvaljujući na ukazanom poverenju, istakao je Ivan Mikalački, uz napomenu da je cilj organizacije da u narednom periodu na listi saveznih arbitara ima bar tri dame, a da neka od njih dospe i do zvanja internacionalca.

Uz brojne prisutne goste, izbor novog starog ptedsednika pozdravili su i Nikola Tomičić, gost iz Fudbalskog saveza Vojvodine i Saša Santovac, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina,.koji je čestitajući Mikalačkom i novoizabranim članovima upravnog odbora, zvanično saopštio predlog najvišeg tela ove organizacije, da je kandidat za funkciju novog predsednika Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, Velibor Mladenović, a da će njegov izbor biti verifikovan na Skupštini FSG Zrenjanin, 27. avgusta.

Pročitajte još

FB_IMG_1660631787655

PLANINSKI LEPOTAN USPOMENA KOJA SE PAMTI

Ekspedicija Fudbalskog kluba Sporto iz Zrenjanina, uspešno je okončala tradicionalne letnje pripreme na Kopaoniku, dečaci ...