20. 08. 2022.
Home / Košarka / ŠAJKA PREKO TISE
received_1048909775730381

ŠAJKA PREKO TISE

Basketaška saga u varoši s one strane pitome Tise, Starom.Bečeju, sedmi put, za poslednjih osam godina, jednu je korona uzela za sebe, traje na oduševljenje svih koji učestvuju, kao takmičari, gledaoci, direktni ili neposredni akteri…

Kancelarija za mlade, opštine Bečej ove godine pomoć je namenila za lečenje Alekse Prodanovića, koji je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila marta meseca ove godine.

Među onima koji se nadmeću za vredan trofej i ekipa iz Zrenjanina, u sastavu Nenad Raškov, Filip Zoranović, Danijel Krstić i kapiten Ivan Lekin, sa Bečejcima već poznatim imenom ekipe, Šašava Družina.

Popularni Šašavci, standardno najstariji na turniru, ali uvek spremni da srcem brane boje grada, s ove, banatake strane Tise i bez legendarnog Joze, ovog leta…

Tri utakmice, tri pobede i zakazano četvrtfinale večeras. – Sportinfovcima uvek šaljemo istu poruku, važno je učestvovati i biti human. Sada nas već prepoznaju ovi klinci koji dolaze i čini mi se da shvataju suštinu. Izađi na teren, daj sve od sebe i uživaj u lepoti ove igre sa drugarima. Na kraju svi smo pobednici jer pomažemo nekome i pozivamo druge da učine isto – ističe Ivan Lekin, uvek nadahnut kada se lati pera, uz napomenu da je basketaška četvorka ove godine uz Menjačnice Spin, dobila donaciju kompanije Zitros iz Kleka, a kao i uvek velikog srca džentlmeni iz Bečkereka, sve novce ubacili su u kutiju, za malog Aleksu.

– Večeras kako bude, možda nam olimpijsko selo Klek donese sreću i neku medalju oko vrata, mi smo misiju svakako obavili – uglas dodaju Šašavci, uz veliki pozrav čitaocima portala Sportinfo, koji, kako su naglasili, uvek isprati ovakve događaje na pravi način.

Svim srcem večeras smo uz Šašavu družinu u Bečeju…!!!

foto: Ivan Lekin LekavičijusPročitajte još

IMG_20220813_170013

DATUNAŠVILI PIKAO BASKET SA KLINCIMA NA ENGLER KUPU

Svetski šampion i bronzani olimpijac iz Tokija, reprezentativac Srbije i rvač Proletera iz Zrenjanina, Zurab ...