24. 09. 2023.
Home / Košarka / PEGLAO SE MUŠKI BASKET NA GRINFILDU
IMG_20220625_195435

PEGLAO SE MUŠKI BASKET NA GRINFILDU

Košarkaši Proletera i Svetog Đorđa, Vladimir Gombar, Đorđe Gligorin, Marko Tomić i Stahinja Lazendić, u ulozi basketaša 3×3, osvojili su tradicionalni turnir Zeleno polje 2022, koji je uz sjajnu organizaciju i veliku pisetu, imao i humanitarni karakter.

Vladimir Gombar, sjajnom igrom, još jednom je pokazao da je je neprikosnoveni vladar moderne basketaške podloge, kakvom je obučen teren na Zelenom polju i titula MVP zasluženo je završila u njegovim rukama.

Večerašnja dva polufinalna, duel za treće mesto i samo finale, potvrdili su utisak da se tri dana peglao muški basket, uz defile mnogih poznatih košarkaških imena, kao što su, uz već pomenute, Daki Krstić, Mika Omaljev, Jovan Jovanić, Boris Krstanović, Nikola Đokić, Šinik, Čolić, Aćimović, Olić, Čubranović, Tapavički, Veljković i brojni drugi.

Na kraju, umesto zaključka, pijetet kraljici loptačkih sportova, svojim ponašanjem, bez ijednog incidenta, odali su svi učesnici turnira, a ispit su položili i organizatori i gledaoci, koji su aplauzom nagradili svako kucanje, asistenciju i atraktivan poen….Pročitajte još

image_6487327

VELIČANSTVEN DAN U VEKU SRPSKE KOŠARKE U ZRENJANINU

Uz proslavljenog srpskog reprezentativca i legendarnog NBA asa Vlade Divca, Džuli Hil, suprugu američkog ambasadora ...