20. 08. 2022.
Home / Fudbal / TRADICIONALNI KOKTEL FUDBALSKIH SUDIJA
DSC_0095

TRADICIONALNI KOKTEL FUDBALSKIH SUDIJA

Po tradiciji Organizacija fudbalskih sudija Zrenjanina, na kraju sezone organizovala je završni koktel u Gradskoj bašti u Zrenjaninu.

U prisustvu velikog broja zvanica, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, Saša Santovac, pozdravio je sve prisutne, uručujući priznanja mladim sudijama i zaslužnim članovima.

 

Saša Bogićević i Ivan Mikalački kao organizatori prijatnog druženja, ispred Organizacije fudbalskih sudija poželeli su mladim kolegama puno uspeha u narednoj sezoni i promovisali novoustanovljenu nagradu Goran Starčević,koju je Katarina, ćerka preminulog predsednika FSG Zrenjanina, uručila Nikoli Bikiću, sudiji Prve lige Srbije.

– Veliko priznanje, ali i obaveza da nastavim da radim na usavršavanju i ostvarim svoje snove u karijeri fudbalskog sudije – naglasio je Nikola Bikić, diplomirani veterinar po struci i sudija sa prefinjenim osećajem i znanjem fudbala.

foto: Aleksandar AntanasijevićPročitajte još

FB_IMG_1660631787655

PLANINSKI LEPOTAN USPOMENA KOJA SE PAMTI

Ekspedicija Fudbalskog kluba Sporto iz Zrenjanina, uspešno je okončala tradicionalne letnje pripreme na Kopaoniku, dečaci ...