05. 06. 2023.
Home / Odbojka / USPEŠNA SEZONA ODBOJKAŠICA IZ ŽITIŠTA
FB_IMG_1652598717371

USPEŠNA SEZONA ODBOJKAŠICA IZ ŽITIŠTA

Prelepa bašta poslastičarnice Cassato in u Žitištu, bila je poprište slavlja zbog još jedne odlične sezone odbojkašica Žitišta.

Uprava kluba, kako je naglašeno, želi da u narednoj sezoni, uz pojačan rad na treninzima, zadrži sve odbojkašice kako bi ekipa bila ravnopravna sa protivnicama u višem rangu takmičenja.

FB_IMG_1652598714078

Ženski odbojkaški klub Žitište je protekle takmičarske sezone, sa 16 pobeda u isto toliko odigranih utakmica, dominatno postao prvak Druge vojvođanske lige na teritoriji Srednji, Severni Banat i Severna Bačka, i na taj način obezbedio ulazak u viši rang takmičenja.

– Sezona je bila duga i iscrpljujuća, sa dosta nepredvidivih situacija, u smislu bolesti i povreda, ali na kraju, uz maksimalno zalaganje svih odbojkašica i stručnog štaba, došli smo do zacrtanog cilja da se naredne sezone takmičimo u Prvoj vojvođanskoj ligi – istakao je Aleksandar Meng, trener ekipe, uz zahvalnost svim igračicama i prijateljima kluba.

foto: Info centar ŽitištePročitajte još

image_6483441_1

LEPA ZRENJANINKA SARA ŠARMOM I SJAJNOM ODBOJKOM OSVOJILA KAZAHSTAN

Sara Sakradžija, odbojkašica kazahstanskog Altaja i dugogodišnji internacionalac u Francuskoj, Turskoj, Rumuniji, Švajcarskoj, nakon osvojenog ...