13. 08. 2022.
Home / Fudbal / MARKO VASIĆ DAROVAO TRENERKE SVOJIM PRIJATELJIMA IZ FUDBALSKOG KLUBA OMLADINAC IZ RAVNOG TOPOLOVCA –
IMG-7ed81429df52d698e653a33a6ada12cc-V

MARKO VASIĆ DAROVAO TRENERKE SVOJIM PRIJATELJIMA IZ FUDBALSKOG KLUBA OMLADINAC IZ RAVNOG TOPOLOVCA –

Sjajan, džentlmenski gest nekadašnjeg meštanina i sada uspešnog biznismena iz Beograda, Marka Vasića, koji je svom nekadašnjeg klubu, FK Omladinac iz rodnog, Ravnog Topolovca, poklonio komplet sportskih trenerki.

Zahvalnost svom nekadašnjem saigraču, u ime svih iz kluba, uputio je predsednik Upravnog odbora, Vladan Šešlija.

– Marko Vasić je ponikao u našem klubu, u pionirskoj selekciji igrali smo zajedno i zaista mu puno hvala – istakao je Šešlija, a zahvalnost je izrazio i kapiten seniorskog tima Miloš Kapur.

Klub koji je iznjedrio brojne poznate fudbalere, ove zime pojačao je svoje redove, u ekipu su došli golman Saša Maksimčev iz Proletera iz Neuzine i napadači Aleksandar Bunjevac i Aleksa Kostić iz zrenjaninske Gradnulice, Mladen Daraboš iz hetinskog Terekveša, Miodrag Glišin, Budućnost Srpska Crnja, Marko Kaldesić OFK Stajićevo, dok su ekipu napustili Siniša Kostić i Milan Džemailovski.

– Prolećni deo sezone nastavlja se 10.aprila, kada na stadionu Hercegovina u Ravnom Topolovcu gostuje Terekveš iz Hetina – kaže Vladan Šešlija uz poziv ljubiteljima fudbala da podrže Omladinac.

Pripreme za nastavak prvenstva u Opštinskoj fudbalskoj ligi Žitište -Kikinda počinju 19. februara, a zakazane su i prijateljske utakmice, 6. marta u Ravnom Topolovcu sa
Partizanom iz Tomaševca,
13.marta opet u Ravnom Topolovcu sa ekipom 1. Oktobar iz Srpskog Itebeja, 19. marta u Kovinu, fudbaleri Omladinca gostuju u Kovinu, a već narednog dana, 20. marta na svojoj travi dočekuju Borac iz Zrenjanina, dok 27.marta u goste dolazi Roham iz Nove Crnje.

Generalna proba pred početak prolećnog dela je 3. aprila u Srpskom Itebeju protiv ekipe 1. oktobar.

tekst i fotografija: Petar StanićPročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...