31. 03. 2023.
Home / Fudbal / DAME PROLETERA BUDUĆNOST FUDBALA U KARAĐORĐEVOM PARKU
IMG_20211217_152419_1

DAME PROLETERA BUDUĆNOST FUDBALA U KARAĐORĐEVOM PARKU

Mlade fudbalerke ŽFK Proleter, uz stručni štab i ambicioznu.upravu, u novim trenerkama kompanije.Maxbet, promovisale su ciljeve kluba u narednoj godini i ambiciozan plan ulaska u elitu žensk9g fudbala u Srbiji.

U ime grada Zrenjanina, pozdravio ih je zamenik gradonačelnika i predsednik FSG Zrenjanina Saša Santovac.

– Drago mi je što sam deo ove Proleterove priče i što baš ove mlade dame treba da nastave slavnu istoriju Proletera i nadam se da će uz ambicioznu upravu i podršku grada Zrenjanina već u narednoj 2022. zaigrati na obnovljenom stadionu u Karađorđevom parku i to pod reflektorima – istakao je Santovac, uz obećanje da će fudbalerke Proletera podržati i Fudbalski savez grada Zrenjanina.

Setno se prisetio slavnih dana Proletera iz devedesetih godina prošlog veka, legendarni Goran Gavrilović, koji je uz Amira Teljigovića prisustvovao promociji.

– Ja svim srcem podržavam ove mlade dame i želim im vrhunske domete, uz uvek rado sećanje na zlatne dane muškog fudbala u Karađorđevom parku i slavnu Proleterovu generaciju, čiji sam član uz Amira bio – naglasio je Gavrilović, golman sa najviše prvoligaških utakmica u nekadašnjoj Jugoslaviji.

Nove snage ŽFK Proleter su, Aleksandar Pavić, direktor marketinga
Boba Grujić, generalni sekretar i PR menađer,
Luka Marčeta član uprave ispred MaxBet, sportski direktor Vane Uvalin,
Mirko Stokić, šef stručnog štaba i Martin Magda, trener golmana.

Prisutnima se obratio i predsednik ŽFK Proleter, Aleksandar Antanasijević.

– Želim da pozdravim sve i da naglasim da smo, pre nešto više od godinu dana,
Marko Miškeljin i ja, nezadovoljni činjenicom koje mesto zauzima ženski fudbal u Srbiji, osnovali ŽFK Proleter, a obzirom da je Proleter sinonim grada, u hodu smo postali svesni kakvo breme preuzimamo na sebe i zbog toga smo pomoć potražili od legendi kluba, Miloša Vidovića, koji poznaje prilike u ženskom fudbalu i Amira Teljigovića, istinskog čuvara vatre Proletera – rekao je Aleksandar Antanasijević, uz napomenu da je ponosan što je stvoren šampionski
klub.

– MaxBet kompanija će kao i do sada, u narednom periodu nastaviti da podržava ŽFK Proleter i radujemo se činjenici da ćemo zajedno graditi ženski sport i ovaj tim koji je u usponu – istakao je predstavnik kompanije Maxbet Luka Marčeta, uz napomenu da su svi u ovoj kompaniji veoma ponosni na tim koji predstavlja grad u kome je osnovana kompanija i spremni da budu deo istorije u ženskom fudbalu.Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI