26. 09. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / MILE ŠTUKA SVOJIM AUTOMOVILOM SVUDA UZ ZVEZDU
IMG-89d260aab2807394a4f0324141377214-V

MILE ŠTUKA SVOJIM AUTOMOVILOM SVUDA UZ ZVEZDU

Mile Todorov, strastveni navijač Crvene zvezde, iz Srpske Crnje, redovni je
posetilac utakmica crveno-belih, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Ništa ne bi bilo toliko čudno, da popularni Mile Štuka, kako ga svi znaju, na putovanja po inostranstvu ne putuje sopstvenim automobilom, zajedno sa svojim kumom Stanislavom, sestrićem Vladimirom i drugarom
Živicom.

– Putovali smo u Dansku, bodrili Zvezdu protiv Mitjilanda, bilo je poprilično peripetija oko ulaska, zbog situacije sa pandemijom, ali smo se nekako snašli, baš kao i u Nemačkoj – kaže Mile, uz napomenu da je samo dva puta na utakmice išao avionom i da je automobilom mnogo zanimljivije.

Ista ekipa iz Srpske Crnje detaljno je isplanirala put u Portugaliju, preko Rumunije, Mađarske, Slovenije, Italije i Španije, kroz sedam zemalja i ukupno 3.260 kilometara u jednom pravcu.
– Ovo će biti naše najduže putovanje automobilom, ali sva četvorica smo vozači, pa ćemo se menjati za volanom – dodaje Mile, ističući da su detaljno isplanirali gde će prenoćiti i praviti kraće pauze, sve do Brage, koja je krajnje odredište, uz napomenu da su svi vakcinisani i sa covid propusnicama.

– U kontaktu smo sa još nekim
navijačima, zemljacima koji žive širom Evrope i sigurno je da će podrška Crvenoj zvezdi biti jedinstvena, gromoglasna, iz srca – poručuje Mile Todorov iz Srpske Crnje.

Dušan Milićev

foto: Prvatna arhivaPročitajte još

tribina 27. 9. 2022.

U Kulturnom centru Zrenjanina razgovor o međunarodnoj filozofskoj razmeni – 27. 9. – 18h

TRIBINA – Razgovor o međunarodnoj filozofskoj razmeni „Minerva“ – Utorak, 27. septembar – 18 časova