13. 08. 2022.
Home / Fudbal / BOMBARDER SA BEGEJA
IMG-fbe9dd4d0ed96121817647b2d00b5156-V

BOMBARDER SA BEGEJA

Oni dolaze…

Četrnaestogodišnjeg Zrenjaninaca, Vojislava Ivanovića, fudbalera Radničkog, osim razornog udarca, sjajne tehnike i golova koje postiže, krasi velika posvećenost fudbalu, svakodnevnim treninzima i velika želja da učini napreduje i izraste u asa, kojim će se dičiti fudbalska javnost u Evropskom gradu sporta.

Uz odličan uspeh u školi, za šest godina koliko je u magičnom svetu fudbala, Vojislav je prošao kompletnu školu akademije Bambi, a fudbalsko znanje usvajao je od trenera Davora Bašića, Jovana Blažića, Aleksandra Tomića, Miroslava Gladića, Roberta Kiša.

– Obožavam fudbal i zaista želim da uspem i postanem fudbaler – kaže Vojislav, koji u vitrini u svojoj sobi ima preko 80 medalja sa raznih turnira i takmičenja, a 2016. godine, sa svojom ekipom bio je prvak Srbije.

Do sada je u više navrata pozivan za kontrolne turnire i treninge fudbalske selekcije Vojvodine, gde je prema oceni stručnjaka, dominirao, brzinom, tehnikom i preciznim udarcem.

– Sve za sada ide prema planu, imamo sjajnu generaciju i uz podršku stručnjaka, puno prostora za rad i napredak – kaže Vojislav Ivanović, koji ima veliku podršku svoje porodice i drugara sa kojima je svakodnevno na travnatom fudbalskom terenu.

foto: S.SokolovPročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...