12. 08. 2022.
Home / Tenis / ŠAMPION VOJVODINE NA MASTERSU U PARIZU
IMG-20211102-WA0001

ŠAMPION VOJVODINE NA MASTERSU U PARIZU

Spuštena je zavesa na ovogodišnju predivnu avanturu teniskih veterana Vojvodine, a Zrenjaninac Miodrag Tatić Tale, kao i predhodne tri godine, sezonu je okončao šampionskim tronom i kao jagodu na torti od šlaga, nagradio svoj trud odlaskom u Pariz, da uživo isprati poslednji masters u ovoj godini ROLEX MASTERS PARIZ.

Otvoreno prvenstvo Vojvodine zvanično se igra od 2000-te godine, a popularni Tale apsolutni je rekorder po broju osvojenih bodova i titula.

U bogatoj riznici pehara sa malog fudbala dodao je oko 120 pehara sa teniskih turnira u raznim kategorijama, osvojenih na turnirima širom Srbije i zemalja u regionu, igrajući tenis u singlu i dublu.

– Pariz je samo zalet, adrenalin i sjajna prilika za uživanje, a cilj mi je da se naredne sezone okušam na međunarodnoj ITF sceni za veterane – kaže Miodrag Tatić, ne zanemarujući obavezu da nastavi šampionski niz i još jednom odrani tron najboljeg teniskog veterana Vojvodine.

– Obožavam tenis, veliki sam fan Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića i već sutra putujem u Pariz, gde ću uživo pratiti njihove mečeve, uz popularne Srbikose i ogromnu energiju, koja će stvari postaviti na svoje mesto – uz osmeh je, uz pozdrav svojim prijateljima, koji ga bodre na turnirima, poručio Miodrag Tatić.Pročitajte još

FB_IMG_1653163424530

MUŠKA TENISKA LIGA U ŽITIŠTU

Teniski klub Trending iz Žitišta, nakon dva izvanredno organizovana teniska turnira, ove godine započinje realizaciju ...