26. 05. 2022.
Home / Ostali sportovi / 27 MEDALJA TEKVONDO MAJSTORA ZRENJANINA
FB_IMG_1635688386473

27 MEDALJA TEKVONDO MAJSTORA ZRENJANINA

Na Koloseum openu u dvorani Strelište u Pančevu, na kojem je učestvovalo 325 takmičara iz gotovo svih klubova u Srbiji, mali majstori Tekvondo kluba Zrenjanin osvojili su 27 medalja, 20 zlatnih, 5 srebrnih i dve bronzane medalje, uz tri osvojena pehara.

Osvajači zlatnih medalja u borbama bili su pioniri Lazar Nenadić i Aleksa Markov, juniori Lena Božić i Danilo Somborski i kadetkinje Dajana Macak i Jana Terzin.

Srebrna odličja u borbama osvojoli su pionir Stojan Kojadinović, kadetkinje Ninoslava Vaš i Ena Jovanović,.dok su se bronzama okitili kadet Aleksandar Aćin i seniorka Sandra Markučin.

U formama zlatne medalje oavojili su juniori Lena Božić, Milana Aćin i Danilo Somborski, kadeti Aleksandar Aćin, Ena Jovanović i Jana Terzin, kao i pionir Lazar Nenadić, kao i u paru kadeti Jovanović Ena i Aleksandar Aćin, juniori Lena Božić i Somborski Danilo, kadetski tim Jana Terzin, Vaš Ninoslava i Ena Jovanović.

Osvajači srebrnih medalja u formama su kadetkinja Dajana Macak i Vaš Ninoslava.

Osvojena su i 3 pehara i to za 2 mesto u formama B klasa, 2 mesto u formama A i B klasa, kao i 2 mesto u borbama u kadetskoj konkurenciji.Pročitajte još

trs

canje.rs novosti – Tvoje vesti iz sveta trčanja su stigle

Kako brojati kalorije?