23. 10. 2021.
Home / Košarka / JOKER SA DŽOKEROM IZ RUKAVA
IMG_20210915_192830

JOKER SA DŽOKEROM IZ RUKAVA

Proleter – Joker 65 : 78

Još jedna zanimljiva kontrolna utakmica, dve nedelje do početka prvenstva i premijerna za iskusni dvojac novajlija iz kraljevačke Sloge, Uroša Mirkovića i Miroslava Radića u dresu Proletera, od kojih je samo Mirković bio u igri, dok je Radić, presedeo na klupi.

Gosti iz Sombora, sa takođe dvojcom veterana, Somborcem Zoranom Krstanovićem i Milijanom Bockom, uz Luku Igrutinovića, pokazali su ozbiljnost i predanost u operaciji blic krik overe srpskoligaškog statusa i plasmana u viši rang takmičenja.

Da se ni malo ne šale, gostujući košarkaši pokazali su odličnim otvaranjem utakmice i zalihom preko desetak poena plusa, koju je Proleter, lišen dalekometnih preciznih hitaca Davidovca, Mirkovića, Rajanovića, krckao do poluvremena i uspeo da dostigne i prestigne sredinom trećeg perioda, kada je na semaforu stajalo 48:46 za domaće.

Šut za tri poena održavao je samo donekle, uvek zlata vredni Roknić, a kratkotrajnim bravurama iz sivila se trgnuo prvi plej, Branimir Berbakov.

Nakon stizanja i prestizanja zaslužene zalihe gostiju, košarkaši Proletera energetski su pali i to je sa nekoliko preciznih šuteva kaznio provereni majstor ove igre Zoća Krstanović i uz borbenost i htenje ostalih iz ekipe, doneo radost Jokerima.

Trener Proletera Stefan Atanacković, bez obzira na poraz, nema prevelikih razloga za zabrinutost, Miroslav Radić sigurno će doprineti novom levelu tima koji ima fizionomiju i uočljivo je da će i karakterno biti čvrst orah svakom protivniku.Pročitajte još

IMG_20211022_193013

SVETAC SAM SEBI PRESUDIO

Podrnje – Sveti Đorđe 73 : 67 ( 11:21, 23:14, 17:10, 22:22 )