31. 01. 2023.
Home / Rukomet / PRE 30 GODINA SE IGRALO FINALE SA BARSOM…
received_2695526910739180

PRE 30 GODINA SE IGRALO FINALE SA BARSOM…

Klinci iz zrenjaninske osnovne škole “Žarko Zrenjanin” sa svojim profesorom i trenerom rukometa Darkom Radlinskim, braniće čast zrenjaninskog rukometa, na republičkom takmičenju u Karatašu, baš kao što je Proleter u čuvenom finalu 1991. godine protiv Barselone.

Plasman među osam veličanstvenih, rukometaši “Žarka” obezbedili su nakon prvih mesta na Opštinskom, Okružnom i Međuokružnom takmičenju, gde su pali “skalpovi” škola poznatih rukometnih centara, kao što su Pančevo, Kać, Lazarevc…

Ekipa Darka Radlinskog u Karataš putuje 10. maja, gde će na dvodnevnom turniru ukrstiti koplja sa najboljim školskim timovima.Srbije i dokazati epitet da su “pravi mali lavovi” na terenu.

Čast škole, grada Zrenjanina i rukometne škole sa tradicijom, braniće Marko Mikić, Radovan Raosavljev, Sava Bajin, Aleksa Topalov, Nikola Saravolac, Nikola Mihajlov, Petar Pejkić, Marko Josić, Ljubiša Lazić, Georgije Stanisavljev, Vanja Udovčić, nije aktuelni ministar sporta, ali ko zna jednog dana, pa Marko Javorina, Raden Narandžić i Ognjen Ćurčin, i već pomenuti profesor Darko, koji je dugi niz godina u rukometu, kao igrač i trener mlađih kategorija Proletera.

Šta reći momci, nego srećan put, dobar provod u poznatoj sportskoj bazi Karatašu i zna se, srce na teren, jer lav ili jesi, ili…Pročitajte još

Toni_naslovna

Najava utakmice Srbija – Alžir, SP u Poljskoj

Mušku seniorsku reprezentaciju Srbije sutra očekuje premijera na 28. Svetskom prvenstvu koje se ovog januara ...