15. 05. 2021.
Home / Tenis / DUBL BOMBONA TENISKOG ŠAMPIONA VOJVODINE
IMG-20210411-WA0005

DUBL BOMBONA TENISKOG ŠAMPIONA VOJVODINE

Miodrag Tatić Tale, višestruki šampion Vojvodine, u konkurenciji veterana, nastavio je u istom ritmu i na prvom turniru iz kalendara Teniskog saveza Vojvodine u novoj sezoni, okitio se titulom u dublu, a do šampionskog trona pomogao mu je kolega iz kluba, Imre Kelemen.

– Sezona je počela nešto ranije i baš onako kako sam želeo, jer nakon duže pauze zbog povrede mišića na listu deane noge, mirovao sam dva meseca i lagane treninge započeo na odmoru u Portugaliji, a onda visinske pripreme obavio na Kopaoniku – kaže Miodrag Tatić, uz napomenu da će mu biti pitrebno još malo vremena da uđe u pravi takmičarski ritam.

Nakon osvojenog turnira u Kovačici, u dublu sa Kelemenom, na redu je zrenjaninska inspiracija, Diksi open na terenima Galeba, sledeće subote.

– Kažu uvek je teže odbraniti nego osvojiti, ali ja već tri godine to uspešno demantujem – uz osmeh i pozdrav čitaocima portala Sportinfo, poručuje Tale i poziva sve ljubitelje tenisa da se takmiče ili navijaju na već tradicionalnom teniskom turniru na terenima TK Galeb 1890 u Zrenjaninu.Pročitajte još

FB_IMG_1620403229241

VRELI PESAK I KANSKO SUNCE ZAMENILA ŠLJAKOM U ŽITIŠTU

Sara Sakradžija, sjajna odbojkašica i internacionalac u Francuskoj, za kratko je vreli pesak i sunce ...