24. 09. 2023.
Home / Fudbal / DAME PROLETERA STO POSTO
FB_IMG_1618076461239

DAME PROLETERA STO POSTO

Proleter – Banat Vršac 2 : 0 (2:0 )

Fudbalerke Proletera i Banata imale su čast da utakmicu, kao glavni arbitar, sudi Ivan Mikalački, sudija Linglong Superlige Srbije, koji je sa pomoćnicima Dušanom Belićem i debitantom Jovanom Halas i delegatom Gojkom Mizdrakom, odradi posao bez greške.

Domaće igračice, nastavile su pobedničku seriju i u utakmici 7. kola Druge Lige Srbija Sever za dame, savladale ekipu Banata iz Vršca rezultatom 2:0, golovima najboljeg strelca ekipe, Jovane Golubović i Ivane Cedler.

Proleter je protiv Banata nastavio seriju pobeda, šestu u nizu u ovom takmičenju i zadržao lidersku poziciju u šampionatu.

Pobednički tim nastupio je u sastavu, Maja Ubović, Ivana Cedler, Dragana Protić, Dragana Jolović, Jelena Balašev, Milana Dimitrijević, Milena Nikolić, Kristina Šoklovački, Sofija Gavrilović, Jovana Golubović i Anastasija Knežević, a igrale su još, Zorana Mošorinski i Jelena Bunjevački.

foto: ŽFK ProleterPročitajte još

image_6483441 (6)

SLIVE U KIKINDI NA DANIMA LUDAJE

Popularni žongler fudbalskom loptom Slavko Anđel Slive, majstorstvom i nadahnućem, uveličao tradicionalnu manifestaciju Dani ludaje ...