16. 05. 2021.
Home / Ostali sportovi / TEKVONDO KLUB ZRENJANIN VICEŠAMPION VOJVODINE”19.
FB_IMG_1617560118689

TEKVONDO KLUB ZRENJANIN VICEŠAMPION VOJVODINE”19.

Prvenstvo Vojvodine za mlade tekvondo majstore održano je u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a Tekvondo klub Zrenjanin, koji je učestvovao sa 53 takmičara, osvojio je ukupno 44 medalje i pehar za osvojeno drugo mesto ekipno u formama.

Prvo mesto ekipno osvojili su seniori i juniori u “B” klasi, dok su pioniri uzrasta 8 i 9 godina, osvojili treće mesto, u konkurenciji 21 kluba i 440 takmičara.

Osvajači zlatnih medalja u borbama su seniori Sandra Markučin, pionir Mihajlo Brusin, kadetkinje Jana Terzin, juniori Danilo Somborski i Lena Božić, srebrna odličja osvojili su u borbama, kadetkinja Marta Višnjić, pioniri Luka Stojšić i Todor Vitić kao i seniorka Valentina Milić.
Bronzanim odličjem okitili su se u borbama, kadetkinja Ena Jovanović, Filip Vukov, Ognjen Vaš, pioniri Stojan Kojadinović i Lazar Nenadić kao i seniori Dejan Popov i Radovan Mijanović.

Osvajači zlatnih medalja u formama individualno, su pionirka Sofija Stojšić i kadetkinja Zakar Eleonora, srebro su osvojili pionir Todor Vitić, kadetkinje Marta Višnjić i Ena Jovanović kao i juniorka Lena Božić, dok su se bronzom okitili pioniri Bartole Dorotea, Višnja Belić, Lazar Nenadić, Tumo Igor, kadeti David Vukov, Vaš Ognjen, Jana Terzin, Tatjana Vaš, Natalija Puškarić i juniorka Milana Aćin.

U konkurenciju forme- tim osvajači zlatnih medalja su Jana T. Vaš T Vaš N, a srebro su osvojili Ena J. Natalija P. Zakar E.

Osvajači srebrnih medalja u formama- par su David V. Ena J, a bronze su osvojili Jana T. Aleksandar A. i Ogi V. i Vaš N.Pročitajte još

received_508351686978664

RVAČI PROLETERA JUNIORSKI PRVACI SRBIJE

Na juniorskom prvenstvu Srbije u Kanjiži, mladi rvači Proletera iz Zrenjanina, okitili su se šampionskim ...