13. 08. 2022.
Home / Fudbal / BAMBI, BEČKEREK I LEHEL
IMG_20210327_105714_1

BAMBI, BEČKEREK I LEHEL

Finale fudbalske Mini Maxi lige za devojčice i dečake rođene 2012. godine, danas u balonu SC Bambi u Zrenjaninu, opravdalo je zanimljivost postojanja i još jednu sjajnu sezonu u kojoj su se mališani punih srca i našpanovani da se bore i takmiče, pokazali talenat, želju i volju da kroz treninge i utakmice napreduju.

Naravno da pohvalu zaslužuju godinu dana mlađi dečaci akademije Bambi, rođeni 2013. godine, koji su ostali bez medalja, ali pehar za osvojeno 4 mesto, sjajan je podstrek za hrabrost i borbenost koju su prikazali, naročito u utakmici za treće mesto sa Lehelom.

Zelenima Mužlje, takođe svaka čast, bronzano odličje je lepa nagrada za trud, baš kao i srebro za izabranike Ace Markoskog, sjajnog pedagoga, male fudbalerke i fudbalere FK Bečkerek.

Akademija Bambi, vođena mladim stručnjakom Vasom Vojnovićem, zasluženo je osvojila šampionski tron, disciplinovano i sa puno samopouzdanja odigrali su ligu i u finalu dominatno nadvisili vršnjake u žuto-crnim dresovima.

Bravo za organizatore i sve dečake i devojčice…Naredna sezona je nova šansa za sve…!!!Pročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...