15. 05. 2021.
Home / Fudbal / NENAD ZA NEMANJU
IMG_20200905_181703_1

NENAD ZA NEMANJU

Jedan od najboljih čuvara mreže u Srbiji, pored šuraka Milana Borjana, prošle sezone najbolje ocenjeni golman Superlige, Nenad Filipović, “jedinica” TSC-a, kako to i dolikuje vrhunskom sportskom asu, uvek razmišlja i želi da pomogne mlađim kolegama i naslednicima na golu.

Obzirom da je jedan deo karijere proveo na golu Banata iz Zrenjanina i da ga za grad na obalama Begeja, vežu lepe uspomene, popularni Fića, je talentovanom mlađem kolegi, golmanu Radničkog iz Zrenjanina, poklonio par golmanskih rukavica, sa njegovim imenom i logom.

Nemanja je u Nenadovim rukavicama, branio nekoliko utakmica, skinuo dva penala i sijaset teških udaraca i spontano poklon proglasio amajlijom.

– Samo neka Nemanja Radović dobro brani, rukavice su najmanji problem, biće ih još – poručio je Nenad Filipović, kao odgovor na zahvalnost mladog Zrenjaninca, koji je baš kao i njegov stariji kolega, karijeru počeo u zrenjaninskom Banatu, zatim branio u omladincima Crvene zvezde, Čukaričkog i ekipi Bečeja, a sada sa velikim uspehom čuva mrežu srpskoligaša Radničkog.

– Šta drugo da kažem, osim da sam zahvalan Nenadu i da mu želim da i dalje tako dobro brani i sa ekipom TSC-a daleko dogura na evropskoj sceni i u Superligi – naglasio je Nemanja Radović.

Pročitajte još

nikola_cirkovic

Intervju sa Nikolom Ćirkovićem, desnim bekom FK Čukarički

Poslednje gostovanje u sezoni Čukarički će imati u Ivanjici, gde će odigrati meč 37. kola ...