26. 03. 2023.
Home / Tenis / TALE ODBRANIO SVOJU AVLIJU…
IMG-20200830-WA0007

TALE ODBRANIO SVOJU AVLIJU…

Nije baš domaćinski, ali jedno je gostoprimstvo i ljubaznost domaćina, a sasvim drugo šljaka i takmičenje, tu opraštanja nema i mora se  znati ko je ko u vojvođanskom tenisu.

Dvostruki šampion Vojvodine, Zrenjaninac Miodrag Tatić Tale,  potvrdio je apsolutnu dominaciji i zasluženo se okitio još jednom titulom, koja ima poseban sjaj, jer je izvojevana pred domaćom publikom, u konkurenciji najboljih vetarana vojvođanskog tenisa.
 Sjajnu organizaciju turnira, podržali su brojni sponzori, pre svih kompanija Točak auto Peugeot, koja je promovisali poznati svetski brend, kao i  Vinarija Galot.
Točak auto i prvi čovek ove kompanije Vojin Obradović, pokazali su veliku energiju i želju da na profesionalan način budu predstavljeni najnoviji brenda peugeot i da turnir ponese epitet najbolje  organizovanog, u dogogodišnjoj istoriji vojvođanskog tenisa.
 – Imamo obećanje da će Točak PEUGEOT i ubuduće učastvovati u ovakvim manifestacijama jer im se kombinacija promocije uz tenis, sportski turizam i ugostiteljstvo, svidela – kaže Miodrag Tatić, koji se novom šampionskom titulom na korak primakao do naslova apsolutnog teniskog šampiona Vojvodine. 

Budi lav igraj tenis, međunarodni turnir u Zrenjaninu,  dobio je najviše ocene takmičara i posetilaca, koji su uživali u odličnom tenisu i lepom sportskom druženju na teniskim terenima Galeba.

Pročitajte još

image_6483441_4

PODRŠKA ZA NOVAKA U DUBAIJU IZ ZRENJANINA

Zrenjaninac Miodrag Tatić, pasioniralni ljubitelj belog sporta i dugogodišnji teniski rekreativac, višestruki veteranski šampion Vojvodine, ...