24. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / BOKSERSKI KAMP NA PALIĆU
20200827_174853

BOKSERSKI KAMP NA PALIĆU

Bokserski savez Srbije u perodu od 22. do 27.avgusta organizovao je na Paliću, kamp za mlade boksere i seminar za trenere, na kojem je učestvovao i Boks klub Petrovgrad, sa petoeicom boksera, braćom Strahinjom i Mihailom Ružićem,Jovanom Đuričićem, Lukom Ivić Jukićem i Nikolom Jovanovim i trenerom, selektorom reprezentacije Srbije, Milanom Piperskim, koji je sa kubanskim stručnjakom Horhe Luis Frometom, nosilac programa kampa.

Na Paliću je svakodnevno treniralo preko stotinu budućih šampiona i 20 trenera, koji su fokus stavili na elementarne stvari boksa, tehniku i taktiku.

– Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli Bokserski klub Petrovgrad već u septembru nastavlja takmičarske aktivnosti, a Strahinja Mošorinski se trenutno nalazi na pripremama juniorske reprezentacije Srbije u Banji Koviljačii i očekuju ga brojni turniri i nacionalno prvenstvo kao i evropsko prvenstvo za juniore – kaže Milan Piperski, uz napomenu da je u Peteovgradu aktuelan upis novih članova uzrasta od 8 do 15 godina, koji je besplatan, a za sve dodatne informacije možete se obratiti trenerima Stevanu Čizmiću, Milanu Piperskom i Stanoju Đuroviću, koji su svakodnevno u prostorijama kluba, ispod zapadne tribine stadiona u Karađorđevom parku, od 19 časova.

Pročitajte još

image_6483441 (17)

DUNJIN BRONZANI PEŠTANSKI PLES

Reprezentativka Srbije, Dunja Rajić, na međunarodnom, tradicionalnom turniru u Budimpešta open u prestonici Mađarske, na ...