06. 02. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / “PEKARA JEFTA” I SMRZNUTO I PEČENO, OD VRATA DO VRATA…
IMG_20200320_120718

“PEKARA JEFTA” I SMRZNUTO I PEČENO, OD VRATA DO VRATA…

“Pekara Jefta” koja posluje u sklopu kompanije ” Mamas food” kao društveno odgovorna i svojim redovnim kupcima i sugrađanima, odana pekara, u uslovima vanrednog stanja, stavila se na raspolaganje i uslugu potrošačima.

– Delimo letke i flajere, od vrata do vrata, kačimo podsetnik sa paletom naših smrznutih i pečenih proizvoda, koje ćemo Vam isporučiti do kućnog praga – kaže Mića Jeftić, prvi čovek kompanije, uz napomenu da se doatava radi za porudžbine preko hiljadu dinara, uz poklon, gratis kesicu domaće testenine.

Sve dodatne informacije, porudžbine i kompletnu paletu proizvoda možete dobito na telefone: 062 531 125 i 062 531

IMG_20200320_150739

BESPLATNI PEKARSKI PROIZVODI ZA USAMLJENU STARICU

Osamdesetdvogodišnju staricu, koja nakon što joj je herojski na Košarma poginuo sin jedinac i nedavne smrti supruga, u Zrenjaninu živi sama, iznenadila je poseta Miće Jeftića, vlasnika zrenjaninske “Pekare Jefta” i poklon paket koji joj je uručen.

– Veliko Vam hvala, na brizi i ovim lepim darovima – suznim glasom izgovorila je napaćena žena, koja će od pekare, za vreme trajanja vanrednog stanja, redovno dobijati smrznute i pečene proizvode.

– Brašna imamo dovoljno, uključili smo se u program pomoći, i desetak naših najstarijih sugrađana, redovno ćemo snabdevati paketima naših proizvoda, a za ostale, čak i u naseljenim okolnim mestima, razvoziti namirnice – kaže Mića Jeftić.

AKCIJA ZA 30 SPORTISTA

Podržavajući sport i pravilan razvoj mladih sportista, pekara poznatog Zrenjaninca, koji je i sam nekadašnji fudbalski golman, sada rekreativac teniser i maratonac, godinama unazad, u saradnji sa Sportskim savezom, besplatnim obrocima, pomagala je trideset mladih sportista tokom jedne sezone.

IMG_20200320_150704

BESPLATNI OBROCI ZA TRUDNICE

Slično pogodnostima za sportiste, “Pekara Jefta” pomagala je i besplatnim dnevnim obrocima snabdevala trudnice, koje su se prijavile u Zrenjaninu i okolnim mestima.Pročitajte još

više-od-deset-hiljada-gostiju-foto-grad-Zrenjanin

BELOBLATSKA KOBASICA SEDAM JEZIKA GOVORI

U selu Belo Blato kraj Zrenjanina, počela deceta međunarodna manifestacija