23. 10. 2021.
Home / Fudbal / Stefan Maksimović na pripremama reprezentacije Srbije
Stefan_Maksimovic_

Stefan Maksimović na pripremama reprezentacije Srbije

Stefan Maksimović, dečak iz Žitišta i supertalentovani golman Radničkog iz Zrenjanina pozvan je od strane Fudbalskog saveza Srbije na pripreme reprezentacije Srbije. Stefan koji pripada generaciji igrača rođenih posle 01.01.2007. godine na okupljanje sa reprezentacijom u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi ide 1. februara.

Stefan_Maksimovic-

Stefan je učenik osnovne škole Sveti Sava i do sada učestvovao na mnogobrojnim turnirima kako u zemlji tako i u regionu, u fudbalskom svetu je već vrlo dobro poznat a kako vidite na fotografiji i veoma je uspešan.

Stefan-Maksimovic-

Interesovanje klubova za mladog golmana je svakim danom sve veće. Stefan je već nekoliko puta branio i za naš najtrofejniji fudbalski klub, Crvenu Zvezdu, u dosadašnjoj fudbalskoj karijeri osvojio preko 40 medalja, i definitivno nema sumnje da mu sledi veoma uspešna karijera što mu mi i želimo.

Izvor: https://zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/1663-stefan-maksimovic-na-pripremama-reprezentacije-srbije

Pročitajte još

cukaricki_proleter1

Fotografije sa meča Čukarički – Proleter

Fotografije sa meča Čukarički – Proleter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>