31. 01. 2023.
Home / Fudbal / FUDBALERI RADNIČKOG DANAS POČELI PRIPREME
IMG_20191116_134709

FUDBALERI RADNIČKOG DANAS POČELI PRIPREME

Osmesi, dobro raspoloženje i lagano trčanje kao uvod u naporne pripreme, u avliji koja život znači, obeležili su početak zimskih priprema za nastavak srpakoligaške sezone u grupi Vojvodina, fudbalera Radničkog iz Zrenjanina.

Trener Predrag Kandić, obavio je prozivku na kojoj su se pojavili i pojačanja Tadić i Čigoja, a uz pozdrav sportskog direktora Darka Tošića, igračima je predočen detaljan plan priprema i najavljeno 8 do sada ugovorenih utakmica.

IMG_20191102_134517

Prva je na rasporedu već za nekoliko dana, u zubotu 25. januara protiv ekipe Begej iz Žitišta, a poslednjeg januarskog dana protivnik crveno-crnim fudbalerima će biti novosadski Kabel, dok će 8. februara forma biti proverena protiv Fortune, a letiei dana kasnije, 12. februara u međunarodnom duelu sa rumunskom Politehnikom.

15. februara protivnik izabranicima trenera Kandića biće OFK Bečej, a 23. beogradski IMT, dok će 26. februarskog dana forma biti na skeneru protiv Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, dok će seriju kontrolnih utakmica, zatvoriti duel sa OFK Beogradom 29. februara.

Pročitajte još

Brz i prodoran Branislav Šer iz Titela

FUDBALER SA OSMEHOM

24-šnji Branislav Šer iz Titela na Tisi, uspešno u Bosni gradi sportsku karijeru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>