12. 08. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / ZRENJANINSKOM “MLEKOPRODUKTU” PRIZNANJE PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
Mlekoprodukt_1

ZRENJANINSKOM “MLEKOPRODUKTU” PRIZNANJE PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

Zrenjaninska kompanija “Mlekoprodukt” dobitnik je nagrade Privredne komore Srbije za 2019. godinu, za ostvarene rezultate tokom ove poslovne godine i za doprinos razvoju i unapređenju srpske privrede i njenoj prepoznatljivosti u inostranstvu..

“Mlekoprodukt” je danas jedna od najbolje rangiranih kompanija iz oblasti mlekarske industrije, sa značajanim i veoma prepoznatljivim doprinosom razvoju poljoprivrede u celini, što dodatno potvrđuju i brojna društvena priznanja koje su kompanija dobila.

– Uložili smo mnogo u podizanje kvaliteta naših proizvoda, u ponudu smo uveli značajne novine, a kao kompanija činimo sve da obezbedimo dobre uslove za kvalitetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih kapaciteta zaposlenih – kaže Andrej Beslać, direktor ” Mlekoprodukta”, uz napomenu da u kompaniji putem anketa proveravaju zadovoljstvo zaposlenih, sa ciljem da se poboljša ambijent i uslovi na radnom mestu.

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije dodeljeno je ukupno 38 priznanja, 20 plaketa za poslovni uspeh, 16 povelja za poslovnog lidera i dve specijalne za medijski doprinos.

Foto: Mlekoprodukt Zrenjanin

Mlekoprodukt

Pročitajte još

298365042_389825076607520_4895786164510411608_n

Belvedere 023 – Najukusnije pice u Žitištu

Picerija Belvedere 023 odavno je poznata po svojim sočnim i neodoljivim picama. Ono što ih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>