01. 07. 2022.
Home / Košarka / GORKA PILULA NA KORAK OD ZDRAVLJA U BANATSKOM KARAĐORĐEVU…
IMG_20191130_173943

GORKA PILULA NA KORAK OD ZDRAVLJA U BANATSKOM KARAĐORĐEVU…

Sveti Đorđe – Zdravlje 74 : 88 ( 17:21, 24:18, 18:19, 15:30 )

Opet taj kobni energetski kolaps i samo nekoliko minuta ništavila, koštao je košarkaškog Sveca iz Žitišta, na svom bunjištu u Banatskom Karađorđevu, novog poraza i neuspešnog pokušaja skidanja usuda u sportskoj lepotici, koja nikako da se posreći izabranicima trenera Marka Boljca.

Gostima iz Leskovca, svaka čast na energiju, koju je orkestrirao sjajni plejmejker i kapiten Vladimir Veličković, i manirom vrsnog košarkaša, kakav zaista u jeste, sa dve dalekometne trojke, kada je najviše trebalo, praktično rešio meč i doneo pobedu svom timu.
Agresija po celom terenu, “uzoran parket” i konstantno igra na lopti, za tren umorio je i dekoncentrisao domaće košarkaše početkom poslednjeg perioda utakmice i za tili čas tas je prevagnuo na stranu Leskovčana.

Ivan Stanić bio je najefikasniji u ekipi Svetog Đorđa sa 17 poena, uz 5 skokova i 3 asistencije, Marko Tomić zabeležio je 14 poena, 8 skokova i jednu asistenciju, a Filip Latinović uz 11 poena, imao je jednu asistenciju i 4 skoka.Izostali su poeni Luke Nedeljkova, na konalnom kontu imao ih je samo 9, uz 8 Vladimira Gombara , 7 Marka Vulina, 4 Marka Ugrčića i 2 Borisa Krstanovića, a zanimljivo je da je svoje prve poene upisao i mladi Milan Grujić.

U pobedničkoj ekipi Dojčinović je bio najefikasniji sa 19, Jugović je ubacio 18, Prokić 15, a Prica i hiperproduktivni kapiten Veličković po 13.

Pročitajte još

received_604000584250331

KAD IH DARKO SPREMI

Zlatni oreol srpskih basketaša, prvaka sveta iz Antverpena, nadvio je zemlju Srbiju i košarkašku javnost ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>