13. 08. 2022.
Home / Fudbal / MEMORIJALNI NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU U SRBOBRANU
Memorijalni-turnir-u-malom-fudbalu-1

MEMORIJALNI NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU U SRBOBRANU

Varoš Srbobran ponovo je domaćin jednog od najvećih novogodišnjih turnira u malom fudbalu u Srbiji, a od ove godine turnir nosi ime Jovice Tešića – Joleta, prerano preminulog predsednika Fudbalskog kluba Srbobran.

Turnir “Memorijal Jovica Tešić – Jole” počinje 21.decembra, a prijave za turnir se podnose zaključno sa 19. decembrom. Očekuje se veliki broj učesnika, a organizatori su ove godine opština Srbobran, Centar za sport i turizam, FK Srbobran, Mesna zajednica Srbobran i Sportski savez opštine Srbobran.

– Turnir će, na inicijativu fudbalera i, pre svega, prijatelja Jovice Joleta Tešića, uz saglasnosti porodice, nositi ime ovog sportskog radnika. Od sada će turnir imati i memorijalni karakter i igraće se upravo u njegovu čast, sa ciljem očuvanja imena i delat prerano preminulog sportskog radnika, koji je svojim učešćem i bavljenjem sportom ostavio pozitivan primer kako se entuzijazmom i ljubavlju mogu uraditi prave stvari – navode iz Centra za sport i turizam u Srbobranu….

Pročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>