02. 12. 2023.
Home / Fudbal / MEMORIJALNI NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU U SRBOBRANU

MEMORIJALNI NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU U SRBOBRANU

Varoš Srbobran ponovo je domaćin jednog od najvećih novogodišnjih turnira u malom fudbalu u Srbiji, a od ove godine turnir nosi ime Jovice Tešića – Joleta, prerano preminulog predsednika Fudbalskog kluba Srbobran.

Turnir “Memorijal Jovica Tešić – Jole” počinje 21.decembra, a prijave za turnir se podnose zaključno sa 19. decembrom. Očekuje se veliki broj učesnika, a organizatori su ove godine opština Srbobran, Centar za sport i turizam, FK Srbobran, Mesna zajednica Srbobran i Sportski savez opštine Srbobran.

– Turnir će, na inicijativu fudbalera i, pre svega, prijatelja Jovice Joleta Tešića, uz saglasnosti porodice, nositi ime ovog sportskog radnika. Od sada će turnir imati i memorijalni karakter i igraće se upravo u njegovu čast, sa ciljem očuvanja imena i delat prerano preminulog sportskog radnika, koji je svojim učešćem i bavljenjem sportom ostavio pozitivan primer kako se entuzijazmom i ljubavlju mogu uraditi prave stvari – navode iz Centra za sport i turizam u Srbobranu….

Pročitajte još

BRANKO SAVIĆ TRENER RADNIČKOG

Nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana, ponikao u Proleteru iz Zrenjanina, Branko Savić, novi je trener fudbalskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *