09. 06. 2023.
Home / Fudbal / TRENUTAK DEKONCENTRACIJE ODNEO POBEDU DOMAĆIM FUTSALERIMA
IMG_20191122_200339

TRENUTAK DEKONCENTRACIJE ODNEO POBEDU DOMAĆIM FUTSALERIMA

SAS – Smederevo 4 : 4 ( 3:1 )

Magična moć sporta smisao nosi u neizvesnosti, dramatici i maksimalno pripremljenim akterima duela i ponekad je, kao što se to dogodilo večeras u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, dovoljan samo jedan, nebitan detalj, da se sve okrene..

Nepravilno izveden aut u 25.minutu, kada je sudija loptu dodelio gostima koji su do tada bili u totalnom daunu, toliko je uznemirio i dekoncentrisao futsalere SAS-a, da je odbrana dva puta u razmaku samo 50 sekundi, krahirala i to su iskoristili Marko Marković i Aleksandar Pantić i u 25. i 26. minutu zatresli mrežu Đure Rodića i anulirali prednost domaćih iz prvog poluvremena i izjednačili na 3:3..

Stefan Živanov minut kasnije, svojim drugim golom, ponovo je doneo nadu Sasovcima, ali je nju evro-majstorskim golom ugasio Tomislav Živković u 28, minutu…

Golovi kao na traci, iz minuta u minut i za ljubitelje ove igre sa slabijim hercom, obzirom na vetar, opasna kardio-vaskularna uzbuđenja, koja su nakon 4:4, naprasno utihnula i sve se na kraju okončalo mirnom lukom za Smederevce i poput brda na ulazu u Despotov grad, za njih veliki bod u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Do kobnog auta i totalne dekoncentracije, sve je u ekipi Milivoja Batinice funkcionisalo po planu, golovima Aleksandra Tomina u 11, Stefana Živanova u 15. i Slađana Novkovića u 20. minutu imali su prednost 3:1, a jedini gol za goste u tom periodu, postigao je Marko Marković u 12. minutu.

Dilema u poslednjem deliću sekunde utakmice, penal ili ne, naravno ostaje, ali sudije se nisu oglasile i uzalud su domaći širili ruke i tražili pravdu…

Šta reći na kraju, u formi zaključka, osim napisati reči podrške energetski posrnulim domaćim futsalerima, drama je uvek, ali ne može se iz nje uvek izaći kao heroj dobitnik i zato glava gore, rad na hemiji u timu, bitna je stavka i to iskusni strateg Milivoje Batinica dobro zna.

Svaki novi duel, novi je izazov, put ka podvigu i zato ekipu treba podići i usmeriti je u pravcu svetlosti, i kada je u tunelu totalnu mrak…

Ko je razumeo shvatiće, a ubeđen sam da u žutoj podmornici ima sjajnih momaka, sportista, zato Leki, Savo, Đuro, Ivane, Kićo, Stefane, Slađane i ostali momci, glavu gore i hrabro u novi boj…!!!

Pročitajte još

image_6487327

LETNJI TURNIR U MALOM FUDBALU OD 1.JULA NA BAGLJAŠU

Tradicionalni 23. letnji turtnor u malom fudbalu Bagljaš 2023. igraće se od 1.jula na terenu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>