19. 08. 2022.
Home / Rukomet / VITEŠKA POBEDA RUKOMETAŠA PROLETERA
IMG_20191030_194204

VITEŠKA POBEDA RUKOMETAŠA PROLETERA

Proleter – Spartak Vojput 22 : 20 ( 11:10 )

Na krilima sjajnog Alekse Gaćinovića, sa oreolom heroja meča i najefikasnijeg strelca, sa 7 preciznih projektila, rukometaši Proletera, nadomestili su golgeterski tajac Momira Rnića i slavili u duelu sa uvek opasnim i borbenim gostima iz Subotice, koji se nisu predavali čak i kada su domaći imali prednost od pet golova.

Budućem doktoru medicinskih nauka i već doktoru rukometne igre, uz rame je bio “mozak” svih napadačkih kreacija, Uroš Elezović, koji je uz pravljenje igre uspeo da upiše 6 golova, tri iz “na šmek” izvedenih sedmeraca, kao i kapiten Marko Gaćinović, koji je sa 12 uspešnih odbrana i dva skinuta penala, pokretao tim kada je energija opadala.

Momak koji takođe zaslužuje da mu se ime pomene, mladi Nenad Stepa Todorov, komandovao je odbranom Proletera, odradio muški bezbroj teških duela na crti i postigao gol kada je najviše trebalo.

Po dva puta strelci za Proleter bili su Dušan Mirić, Saša Terzić i Luka Radović, a po jednom su se još u strelce upisali Dušan Ilijin i Nebojša Kanižaj.

U ekipi Spartaka najefikasniji je bio Željko Šukić sa 6, Nemanja Vuković postigao je 5, a Aleksandat Pilipović 4 gola.

Trijumf protiv Subotičana, sjajna je uvertira za novi izazov izabranika Ljubomira Obradovića, koji su u ponedeljak 4. novembra ponovo domaćini i od 18 časova dočekuju Novi Pazar.

Pročitajte još

SRB - FRA-46 11

Srbija ubedljiva protiv Francuske za 13. mesto na Evropskom prvenstvu

Mladi rukometaši Srbije bili su ubedivi protiv Francuske u meču za 13. mesto na Evropskom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>