22. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / ŽONGLER SA BEGEJA ZABELEŽIO TRI HILJADE NASTUPA
IMG_20191026_131120

ŽONGLER SA BEGEJA ZABELEŽIO TRI HILJADE NASTUPA

Kada tri hiljade puta obuješ i kasnije umoran od magije, izuješ te iste patike i žongliraš do besvesti, mnogo je, a gde su putovanja, odlasci na nastup, kontakti sa ljudima….

Heroju ove pričice, Zrenjanincu Slavku Anđelovu Slivetu, međutim, ništa nije teško….Sa osmehom na licu, iako dobrano u osmoj deceniji života, po kiši, snegu, vetru, ali i verom u ono što čini, i danas luta ravnicom, krstari malim, ali velikim terenima, stadionima, žonglirajući svoju fudbalsku bubamaru.

I tako uporan i ponosan na svoju životnu pasiju, stigao je Slive do jubileja za Ginisa i u subotu 26. oktobra zabeležio svoj trihiljaditi javni nastup u centru svog rodnog Zrenjanina.

– Ovo je bio humani nastup, sve pare koje su ljudi ostavili namenjene su bolesnoj deci u zrenjaninskoj bolnici, a kupio sam slatkiše i sokove – kaže za “Novosti” Slavko, koji posle svakog nastupa deo honorara daje u humanitarne svrhe.

PELE BIO ODUŠEVLJEN
Veliki fan brazilskog fudbala, žongler iz Zrenjanina, ostvario je dečački san, da uživo vidi i žonglira pred svojim idolom Peleom.
– Plakao sam kao dete od sreće – priseća se Slive.

ŽONGLIRAM ZBOG NAJMLAĐIH
Dečiji osmesi najveća su mu inspiracija i podstrek da ne odustaje i da bez obzira na vremenske uslove beleži svoje nastupe i mami aplauze gde god da se pojavi.
– Dok sam živ, ovako ću…A posle neka se pričaju priče…

DEVOJKA IZ BRAZILA U SRCU BANATA
Iznenadila je popularnog žonglera devojka iz Brazila, koja mu je u centru njegovog rodnog grada, prišla i obratila se sa par reči na srpskom, pozdravljajući ga i izražavajući svoje oduševljenje magijom koju je doživela.

Pročitajte još

IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>