09. 06. 2023.
Home / Košarka / STEFAN ČUBRANOVIĆ ZRENJANINSKA ZVEZDINA ZVEZDICA
IMG-3b7499cd1e9075851eb3ad33524f38f1-V

STEFAN ČUBRANOVIĆ ZRENJANINSKA ZVEZDINA ZVEZDICA

Putem Dejana Davidovca, prvotimca evroligaške Crvene zvezde, pošao je i petnaestogodišnji supertalentovani Stefan Čubranović, koji je prve košarkaške korake napravio u Zrenjaninu, u Košarkaškom klubu Petrovgrad.

U skladu sa strategijom crveno-belih da u svoje redove dovode najtalentovanije mlade košarkaše, letos je pozivnicu dobio mladi dvometraš iz grada sa obala Begeja, a poziv kluba sa malog Kalemegdana se jednostavno ne odboja.

– Atmosfera je sjajna, odlično sam prihvaćen u ekipi i bez obzira što sam novajlija, imao sam od prvog dana osećaj kao da sam dugo sa drugarima iz tima – kaže za Sportinfo Stefan Čubranović, uz napomenu da u crveno-belom nastupa i za stariju kadetsku ekipu, što je svojevrstan stimulans za svakog mladog igrača.

Uz ogromnu podršku porodice, snašao se u prestonici i krenuo u prvi razred Sportske gimnazije, a osim svakodnevnih treninga Stefan ulaže veliki napor da i u školi sve bude, kao što je na parketu.

Kadete Crvene zvezde obezbedili su učešće u jedinstvenoj Kadetskoj ligi Srbije i to će biti sjajna prilika pored ostalih mladih košarkaša i za Stefana Čubranovića, koji mašta da u seniorskom timu, jednoga dana, nasledi svog sugrađanina, Drjana Davidovca.

Pročitajte još

image_6483441

HUMANITARNI BASKET 3X3 TURNIR NA ZELENOM POLJU

Po tradiciji, humanitarni basket turnir 3×3 na vrhunskom terenu pod otvorenim nebom u zrenjaninskom naselju ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>