15. 05. 2021.
Home / Ostali sportovi / SJAJNA PROMOCIJA ODBOJKE U KLEKU
imageq

SJAJNA PROMOCIJA ODBOJKE U KLEKU

Uoči današnjeg muškog finala mprvestva Evrope u Parizu, dva dana vrhunske ženske odbojke u Kleku, u okviru devetog po redu tradicionalnog memorijala “Dušan Potkonjak” legla su na dušu fanovima kraljice igara sa loptom na mreži. Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove, prema očekuvanju, superiorno su izdominirale parketom u dvorani “Miloš Grrbić” u Kleku i sa dva “blic krika” 3:0, 3:0, savladale Ub i domaći Klek MD Zrenjanin.

imagek

Zbog otkazivanja učešća odobjkašica subotičkog Spartaka, u poslednjem trenutku, zbog bolesti nekoliko igračica, turnir je imao drugačiji smisao i raspored takmičenja, pa je treća utakmica, ili tzv. malo finale odlučilo o drugoplasiranom timu, a to je na žalost domaćih odbojkašica, bila ekipa Uba, koja je juče pre podne, sa 3:2 savladala Klek MD Zrenjanin.

Vikend pred start superligaškog karavana, ekipe su pokazale spremnost i odbojku na najvišem nivou, što svakako daje nadu i ohrabruje navijače ekipa koje su obeležile deveti tradicionalni memorijal “Dušan Potkonjak” u Kleku.

Fotografije sa zvanične FB stranice ŽOK Klek MD Zrenjanin

Pročitajte još

received_508351686978664

RVAČI PROLETERA JUNIORSKI PRVACI SRBIJE

Na juniorskom prvenstvu Srbije u Kanjiži, mladi rvači Proletera iz Zrenjanina, okitili su se šampionskim ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>