22. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / TALE POSLE BUDVANSKE PJENE OD MORA, NAPRAVIO DABL DABL U BAČKOJ PALANCI
IMG-20190825-WA0003

TALE POSLE BUDVANSKE PJENE OD MORA, NAPRAVIO DABL DABL U BAČKOJ PALANCI

Posle napornih letnjih priprema u Budvi, Zrenjaninac  Miodrag Tatić Tale, više nego efektno obeležio je nastavak sezone u teniskom karavanu Vojvodine.

  Na otvorenom međunarodnom prvenstvu tenisera veterana u Bačkoj Palanci osvojio je još jednu titulu u singlu, dok je, u paru sa drugom iz kluba Galeb, Gajicom Matanovićem uzeo i titulu u dublu.
 – Po tradiciji, veći deo leta sam u Budvi, ali ne samo da bih se kupao i odmarao, nego i pripremao za jesenji deo sezone i napore koji me očekuju. Zadovoljan sam urađenim i mislim da sam napravio odličan spo odmora i svskodnevnog tenisa na terenima u Pržnu, zajedno sa sparing partnerom Lazarom Tičićem – naglašava Tatić, uz napomenu da sledeće nedelje igra na velikom međunarodnom turniru Open Zrenjanin, na kojem je jedan od glavnih favorita za osvajanje još jedne laskave titule.

Pročitajte još

IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>