29. 09. 2022.
Home / Ostali sportovi / U SUSRET JUBILEJU STOGODIŠNJICI RVAČKOG KLUBA PROLETER
IMG_20190816_121108

U SUSRET JUBILEJU STOGODIŠNJICI RVAČKOG KLUBA PROLETER

Vek postojanja i šampionskog zanosa Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina biće obeležen međunarodnim turnirom pod otvorenim nebom, na centralnom gradskom trgu u Zrenjaninu, 31. avgusta i 1. septembra na kojem će osim domaćina, učestvovati mađarski Honved i rvački klubovi iz Hrvatske, Zagreb i Vindija iz Varaždina, pojačani reprezentativcima ovih zemalja.

– Svetsko prvenstvo održava se u Kazahstanu već od 14. do 22 septembra u Kazahstanu, na kojem se ostvaruju olimpijske norme i zbog toga je naš turnir izuzetno značajna provera, obzirom da će nastupiti brojni reprezentativci – kaže Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije i jedan od najtrofejnijih nekadašnjih rvača zrenjaninskog Proletera.

IMG_20190817_085858

Osim međunarodnog rvačkog turnira, Organizacioni odbor na čijem čelu je pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina, Simo Salapura, planira svečanu akademiju na kojoj će biti uručena priznanja i plakete brojnim nekadašnjim rvačima i izložbu fotografija u Narodom muzeju.

Pročitajte još

PSX_20220928_160445

SEZONA OTVORENA SA PET OSVOJENIH MEDALJA NA JESENJEM KUPU U SUBOTICI

Na zanimljivom plivačkom takmičenju Jesenji kup Subotice 2022. na kojem je učestvovalo 335 plivača iz ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>