27. 06. 2022.
Home / Košarka / UŽITAK ZA SVE LJUBITELJE KOŠARKE….
Kr 7

UŽITAK ZA SVE LJUBITELJE KOŠARKE….

Prepuna Kristalna dvorana u Zrenjaninu, besprekorna organizacija prijateljske košarkaške utakmice Srbija – Finska, nasmejana lica zadovoljnih ljubitelja “lepotice” pod obručima….To su ukratko impresije, nakon spektakla, koji je potvrdio spremnost grada Zrenjanina da organizuje sportske manifestacije na svetskom nivou.

Fascinacija kapitena Miloša Teodosića, da reprezentativci nikada, ni u jednom gradu, van Beograda naravno, nisu imali prijem u Gradskoj kući, na kojem su se osećali prijatno, rasterećeno i udovoljili željama brojnih fanova, da se slikaju i ovekoveče trenutak za pamćenje…

Ljudima iz Javne ustanove “Sportski objekti” Zrenjanin, sve čestitke na vrhunskoj profesionalnosti, kao i brojnim volonterima, osobama koje su pomagale organizaciju….

Događaj za pamćenje, uz konstataciju, samo da ih bude više i što češće u Zrenjaninu, gradu sa oreolom Grada sporta….

I naravno, napomena podržite i lokalne klubove, budite na njihovim utakmicama, aplaudirajte mladim sportistima koji iskreno i pošteno sanjaju san da i oni jednoga dana igreju pred prepunim tribinama Kristale….!!!

fotografije: Javna ustanova “Sportski objekti” Zrenjanin

Pročitajte još

IMG_20220625_195435

PEGLAO SE MUŠKI BASKET NA GRINFILDU

Košarkaši Proletera i Svetog Đorđa, Vladimir Gombar, Đorđe Gligorin, Marko Tomić i Stahinja Lazendić, u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>