27. 09. 2021.
Home / Ostali sportovi / MARINA DELIĆ SA DESETKAMA U INDEKSU OKONČALA STUDIJE EKONOMIJE
Zrenjanin - Marina Delić 1 samo desetke u indeksu i diploma u rukama foto Privatna arhiva

MARINA DELIĆ SA DESETKAMA U INDEKSU OKONČALA STUDIJE EKONOMIJE

Vukovac u osnovnoj školi i Gimnaziji, dvadesettrogodišnja Zrenjaninka Marina Delić, sa svim desetkama u indeksu okončala je u roku, studije na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu i kao jedan od najboljih studenata u Srbiji, odmah nakon što je 28. juna ove godina diplomirala, takođe sa ocenom 10, boravila na letnjoj stručnoj školi u belgijskom gradu Gentu, koju je organizovao Univerzitet Gornje Austrije.

– Nas dvoje studenata iz Srbije boravili smo u Belgiji i Austriji, bilo je zaista poučno, uz predivnu atmosferu.Moja struka su finansije, bankarstvo i osiguranje, a nakon master studija, želela bih da se bavim konsaltingom, koji je izuzetno zanimljiv i privlačan za one koji su se pronašli u njemu – kaže Marina Delić, ponos grada Zrenjanina i devojka koja za četiri godine studiranja nikada nije dobila manju ocenu od 10-ke.

– Veliku zahvalnost dugujem divnoj profesorki Emiliji Beker Pucar, mojoj mentorki na diplomskom koja mi je puno pomogla – dodaje prošlogodišnja učesnica letnje stručne škole u Ohridu i jedna je od troje najboljih studenata na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

Marina uz master studije, koje će nastaviti u Beogradu, a kako planira kasnije i negde u inostranstvu, peva u novosadskom Kamernom horu i uskoro putuje na Tasos, na zasluženi letnji odmor.

Pročitajte još

242430516_389935719252489_1533210499665026486_n

Lena Kovačević druga na Međunarodnom džudo turniru

Na Međunarodnom džudo turniru “Radomir Kovačević – Džigi” koje je održano u Beogradu na kome ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>