01. 12. 2022.
Home / Fudbal / MALI SPORTOVCI TRENIRAJU I U BAZENU…
Baz 5

MALI SPORTOVCI TRENIRAJU I U BAZENU…

Sa krilaticom koja ih je pratila tokom cele sezone “Pobeda je uvek imperativ, ali je igra smisao” mali fudbaleri FK Sporto iz Zrenjanina, vrele dane i letnju žegu savladavaju trenirajući u bazenu i koristeći travnate površine na gradskom otvorenom bazenu u Zrenjaninu, u ranim jutarnjim časovima.

– Lepo smo se zabavili, trening je bio zanimljiv, neobičan, naročito kada smo žonglirali loptu glavom u vodi. Zajedno sa trenerom Pecom, radili smo tehniku, vežbe za poboljšavanje brzine, skočnosti, malo igrali fudbal bosi na travi i u malom bazenu – oduševljeni ističu mali Sportovci.

– Ideja je da na ovakav način, relaksirani lagano okončavamo sezonu i dečacima priredimo i malo zabave pre odlaska na letnju pauzu…Sa radom i pripremama za nove izazove, počinjemo već prvih avgustovskih dana i ovo je ujedno i poziv drugararima rođenim 2014. godine, naravno i onim malo starijim, koji žele da treniraju fudbal, da nam se pridruže…

Učimo mališane da budu vredni, uporni, borbeni, da uživaju u igri, raduju se pobedama, ali i sportski podnesu poraz, da se druže i uživaju u blagodetima sporta i odrastaju kao zdrave i ispravne ličnosti – poručuju treneri i rukovodstvo FK Sporto iz Zrenjanina.

Pročitajte još

Zimski 2022 manja

Jubilarni, deseti Zimski turnir u malom fudbalu, startuje 24. decembra, prijavljivanje od danas do 23. decembra

Jubilarni Zimski turnir u malom fudbalu, deseti po redu, počinje 24. decembra, u Kristalnoj dvorani ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>