27. 09. 2021.
Home / Fudbal / FILIP ŽIVANOV USPEŠAN NA JUVENTSOVOM KAMPU U BAČKOJ TOPOLI
received_2257430251239231

FILIP ŽIVANOV USPEŠAN NA JUVENTSOVOM KAMPU U BAČKOJ TOPOLI

Pet dana paklenog rada po Juventusovom programu treninga i predivni utisci, obeležili su boravak Zrenjaninca Filipa Živanova u Bačkoj Topoli na kampu ” Stare dame” iz Torina.

– Sledeće godine opet ću biti u kampu koji mi puno znači, jer sam uz italijanske trenere naučio nešto novo i stekao saznanja kako moji vršnjaci rade u ovom slavnom klubu – kaže za Sportinfo dvanaestogodišnji Filip, uz napomenu da je za uspomenu dobio Juveov dres, štucne i loptu, kao i medalju i sertifikat da je uspešno prošao kamp velikana iz Torina.

Ali više od svih poklona, talentovanom Filipu znače pohvale trenera Karla iz Italije, koji mu je u više navrata, nakon uspešnih poteza, reakcija i razmišljanja u igri, govorio bravo i da je veoma dobar igrač.

– Krišom sam posmatrao deliće treninga i onim što sam video, zaista sam oduševljen.Dečaci su radili kao sat, a naravno da mi je drago što se Filip uklopio i dostojno reprezentovao zrenjaninsku školu fudbala – naglasio je Filipov tata, Dragan Živanov.

Pročitajte još

djordje_petrovic

Intervju sa Đorđem Petrovićem, golmanom Čukaričkog

Čukarički je ostvario važan trijumf u jednom od derbija kola protiv Spartaka, ali nisu na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>